Amazon Vendor Central Europe: Hoe kom je achter je Vendor Code

Hoe kom je achter je Amazon Vendor Code?Amazon Vendor menu settings

Onlangs had ik een vraag over één van onze vendor accounts bij Difrax. De vertegenwoordiger  Jordan van Amazon vroeg me om mijn Vendor Code en ik moest het antwoord schuldig blijven. Met hulp van Jordan ben ik er achter gekomen waar je de code kunt vinden en graag deel ik deze kennis zodat het u allen tijd bespaart.

  1. Log in in je Amazon Vendor Account waarvan je de Vendor Code wilt weten
  2. Selecteer “Contacts” in het menu “Settings”
  3. Kijk bovenaan je lijst met contacts en zie daar: Je Vendor Code

Amazon Vendor Central Europe Tip:

  • Elk Vendor account heeft zijn eigen Vendor Code
  • Soms heb je de Vendor Code nodig van je Primary Account. Dit is het Vendor Account dat je als eerste hebt aangemaakt.

Meer Amazon Vendor informatie, tips en handleidingen 

Bij de handleidingen over Amazon Vendor Central Europe

In mijn werk als marketplacemanager loop ik vaak aan tegen de (on)mogelijkheden bij Amazon Vendor, maar meer nog tegen de onvindbaarheid van informatie hierover. Niet alleen bij de informatie van Amazon zelf maar ook op de verschillende fora op internet. Om de totale verspilde zoektijd van met marketplace werkend Nederland te beperken deel ik hier graag mijn ervaringen.

Dit alles in de wetenschap dat Amazon met de dag verandert en de informatie geen eeuwigheidswaarde bezit. Mocht je zelf een merken dat onderstaande informatie niet meer klopt of heb je een andere vraag laat het me dan weten via 06-38755402 of hiddevanderheide@gmail.com en wie weet kunnen we elkaar verder helpen. Bedankt!